AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

A Samsung hamarosan bemutathatja a fitneszközpontú Galaxy órát.

A Samsung a közelgő Galaxy S10 bemutató rendezvényére rengeteg figyelmet szentel. Számos rendert láttunk már és információ került napvilágra, amely megmutatta nekünk, hogy milyen lehet a jubileumi telefon.

A Samsung célja viszont nem csak az, hogy az telefonokat bemutassa az Unpacked eseményen. Néha új szoftverfrissítéssel kapcsolatos információkat, máskor pedig egy új tartozékot mutatnak be. Most egy “pletyka” szerint az új Galaxy Sport Okosóra a cég közelgő eseményén jelenik meg. A készüléket „Galaxy Sport” -nak hívhatják.

Egy renderkép a bemutatandó Galaxy Sport-ról.

Ez a 2017-es Gear Sport okosóra

A 91Mobiles-nak köszönhetően ez az új megjelenés úgy tűnik, összhangban van a cég legutóbbi okostelefonjaival. A készülék az eredeti Gear Sport sokkal kifinomultabb változataként néz ki, de mélyebb gombokkal és tiszta (és kerekebb) fémstílussal. Úgy tűnik, hogy eltávolították a körkörös tárcsát. Az eszköz várhatóan az elődeire épül, és olyan funkciókat tartalmaz, mint az alvás monitor, lépésszámláló, aktivitáskövető, pulzusmérő és GPS.

Azonban most még semmi sem biztos. A korábbi “pletykák” azt sugallták, hogy 4 GB-os RAM, WiFi, Bluetooth, Bixby Emlékeztetők, valamint NFC-n keresztül támogathatják a mobil fizetést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©