AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Project Cars Go

A Project Cars egy sokoldalú autós szimulátor amit 2015-ben mutattak be és világszerte eddig több, mint 2 millió példányban kelt el. Azóta megjelent a 2. része is ami ugyanazt az élményt nyújtja, több autóval kibővítve. PC-n, Xbox-on és PS4-en volt eddig játszható. A hírek szerint hamarosan bemutatkozik a mobilos verziója.

Forrás: ALLSTARS PRODUCTION

Gamevil és Slightly Mad Studios közös együttműködésük révén fog megszületni a Project Cars Go. A Gamevil, első próbálkozása lesz, hogy versenyjátékot ad ki mobiltelefonra. Ezen felül a cég elnöke Kyu Lee elmondta, hogy: ” A Project Cars Go számos licenszelt járművel és mélyre szabott testreszabási lehetőségekkel fog rendelkezni, ez hozza a Project Cars hitelességét és érzését mobil eszközre.” Ian Bell a Slightly Mad Studios vezérigazgatója hozzátette:”A versenyző műfaj egy nagy, elkötelezett rajongói táborral rendelkezik, akik hamarosan agyontapossák a gázpedált és égetik majd a gumikat.”

Forrás: ALLSTARS PRODUCTION

Nagy meglepetés lehet a játék, reméljük sikerrel tud majd befutni a kategóriájába és újdonságot tud hozni az autós-versenyzős kategóriába.

Kövess minket Facebookon és Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2021 ©