AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Samsung képernyő rögzítő alkalmazás + apk fájl

Gyári Samsung képernyőfelvevő került ki az internetre. Ez a videó megmutatja hogyan is kell letölteni, milyen választási lehetőségek vannak magában a programban és, hogy milyen felvételt tudsz készíteni ennek segítségével.

Maga az alkalmazás letöltése sem egy bonyolult dolog. Az apk fájlt először letöltöd ide kattintva. (első fájlt) Kikeresed a “Saját fájlok” nevezetű mappában (vagy valamilyen fájlkezelőből), ezek után, ha minden igaz “Letöltések” almappába bekerül és innen elindítod a letöltést. Amint ezekkel készen vagy lehúzód a felső értesítési sávot kétszer, jobb oldalon lévő 3 pöttyön belül rákattintasz a “Gombok sorrendje” gombra berakod a többi kis ikon közé és már veheted is fel a kívánt tartalmat, vagyis inkább amit a kijelzőn látsz. Ha meg szeretnénk változtatni a felvétel felbontásának minőségét vagy éppen nem szeretnék hogy a mi hangunkat is vegye a telefon, azt úgy tudjuk elérni, hogy miután kiraktuk a többi gomb közé a felvevő gombját, hosszasan nyomjuk, ezáltal ott tudjuk változtatni a kívánt dolgokat.


Egyszerű, de mégis nagy segítség lehet a hétköznapokban, ha valamit gyorsan le szeretnél videózni és megmutatni barátaidnak. Sok helyet sem foglal, így tényleg egy hasznos kis programnak sikerült.

Kövess minket Facebookon és Instagramon!

Forrás: SStech

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©