Újabb frissítéssel javítanak az S20 széria kameráján, amely tartalmazza az áprilisi biztonsági csomagot is!

Nem kérdés, hogy a Samsung Galaxy S20 szériának van az egyik legjobb kamerája, hisz hardveresen is egészen jó felszerelést kapott, és funkcionalitásban is egészen jó.

Negatívum, hogy nem ment minden flottul az S20 szériánál a kamerákat tekintve, főleg az Ultra verziónál. Szerencse, hogy ezek szoftveresen javíthatóak, a gyártó pedig már kiadott egy harmadik “kamerát” javító frissítést is.

Nagyon sok telefonnál előfordul minden évben, hogy megjelenéskor vannak “gyerekhibái”, ilyen pl. a kamerás és videós képességeknél szembetűnő gyengeségek, pl. nem jó a fókusz.

Térjünk vissza erre az új frissítésre. A Samsung elismerve a kamera hibáit, igyekszik mihamarabb kijavítani amennyire csak lehet, így az áprilisi biztonsági csomaggal is javítanak a kamera teljesítményén. Érdemes leszögezni, hogy a G98x0ZHU1ATCT verziószámú frissítés Hongkongban érhető el, és előfordulhat, hogy a különböző piacokon eltérnek a frissítések tartalmai. Az biztos, hogy hazánkban is megkapják az S20 mobilok az áprilisi biztonsági csomagot, de azt egyelőre nem kell készpénznek venni, hogy a kamera teljesítményet érintő javítás is benne lesz.

Forrás: Sammobile

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2021 ©