Hivatalosan is bejelentették az új Test Drive Unlimited érkezését!

Alain Jarniou aki a KT Racing stúdió kreatív igazgatója, tegnap a nacon connect nevű eseményen több dolgot is elárult az új résszel kapcsolatban. Kezdetnek azt, hogy nagyon komoly mennyiségű hónapok teltek el a fejlesztések óta (pontosan nem tudjuk mennyi). Alain nagyon büszke arra, hogy bemutathatja nekünk az új Test Drive Unlimited Solar Crown érkezését. A Solar Crown az előző TDU részben egy verseny volt, innen kapta az alcímet a játék.

A Solar Crown, egy teljesen új TDU lesz, és mi rengeteg új dolgot akarunk adni a játékosoknak, mellette a szabadság lehetőségét is, mondja Alain. Ez mindenképp egy igen jó open world stílust helyez előtérbe, ám nem lenne igazi a játék ha ez nincs lássuk be. Szeretnék a játék eredeti gyökereit megőrizni, ami elképesztően jó hír (vagy csak PR fogás), már csak azért is mert Alain dolgozott az első részen! A második részben is volt szerepe, de azt most inkább engedjük el..

Azért az nagyon jó ha valaki olyan dolgozik ezen a projekten, aki részese volt a legendának!

Az összes létező KT Racinges tapasztalatukat megpróbálják majd integrálni a játékba, és legjobb tudásuk szerint rakják össze a játékot mondja Alain. Ez magában foglalja az összes WRC sorozat során szerzett fizikával kapcsolatos tapasztalatokat. Ez ha a WRC8 utolsó kiadását illeti (már nem ők fejlesztik tovább), akkor jó hír. Nagyon elrontaná az egészet egy botrányosan összerakott fizika. Jó mi értjük, ez egy simcade azaz félig “szimulátor”, félig árkád. Viszont lássuk be, egy teljesen árkád TDU elé, amikor 300km/h-val veszünk be egy kanyart, ki ülne le? Annak semmi értelme. Kicsi gyerekeknek bohóckodni igen, de a TDU egy legenda. A kettő között kellene az egyensúly, mint egy F1 Codemasters esetében, ahol megvan a harmónia a fizika, és az élmény(ek) között, miközben nem kell profi szimulátorosnak lenni. Ferrari az legyen Ferrari, és igenis csússzon le az ívről, ha túl vállaltuk. Mi azt mondjuk.

A modellezésre természetesen illik figyelni egy Test Drive esetében, de ugyan ez elmondható lesz majd a fizikáról is?

Erre már Alain rögtön mondja is a választ, hiszen kifejezetten törekednek a vezetési élményre, aszfalton , kavicson, homokon mindenhol. Ez igazából megint jó hír nekünk, hiszen ne feledjük, egy olyan csapat dolgozik a fizikán aki jó pár év alatt, tanult néhány dolgot egy versenyautó fizikájáról, viselkedéséről, erőhatásairól.

Amikor a Test Drive Unlimited játékkal játszottam, mindig akartam venni egy Ferrarit, Lamborghinit, Bugattit. Ez egy teljesen egyedi világ, ahol ilyen autókat vehetsz magadnak.

Ebből tökéletesen érződik, hogy Alain érzi a játékosok igényeit, hogy miért is rajongunk ezért a sorozatért. Talán bízhatunk az elkötelezettségében a játék iránt, ami nem csak egy harmadik bőr lehúzása, a kicsit hányattatott sorsú szériáról. Alain a továbbiakban még elmondja, hogy különös figyelmet akarnak még fordítani az avatar létrehozásra, a kiegészítőkre, luxus ruhákra, egyebekre. Egy teljes szigetet modelleztek le 1:1 arányban, (ami megint a TDU gyökereihez térhet vissza), és teheti abszolút autentikussá a játékot. (Képtelenség ezt megvárni).

My goal is to indulge my passion for cars with the car fan community at full throttle

Mikor érkezhet tehát a TDU következő része a játékosokhoz? Erre Alain nem tud egyértelmű választ adni jelenleg, mert szeretnék a játékot a lehető legtökéletesebb formában prezentálni, és szeretnék a legtöbb időt felhasználni a fejlesztéshez. Várható megjelenésről 2021 amit pletykálnak, de ezt tegyük nagyon zárójelbe jelenleg. A játék fejlesztése közben igyekeznek figyelni a játékosok visszajelzéseire is, tehát arra biztatunk mindenkit, ha ötlete, megjegyzése van, azt írja meg a fejlesztőknek valamilyen platformon. Mi már megtettük, és a fizika, a vezethetőség fontosságára felhívtuk a figyelmüket.

Nagyon boldog vagyok, hogy bejelenthettem az új Test Drive Unlimited Solar Crown érkezését. A csapat nagyszerű időket tölt a fejlesztéssel, és mindenki nagyon lelkes a projekt iránt. Extrém büszke vagyok arra, hogy megalkothatjuk a sorozatnak , ezt az új részét. Remélem hamarosan újabb információkkal tudok szolgálni a játékosok, és rajongók felé.

Komoly szavak, nagy tervek. Nagyon sok sikert kívánunk a csapatnak, és nagyon várjuk a játékot. Nekünk első napos vétel lesz az biztos!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2020 ©