AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

ZTE telefon kijelző alá rejtett előlapi kamerával?

Ni Fei, a ZTE elnöke ma megosztott egy üzenetet, amelyben arról volt szó, hogy a gyártó készen áll egy olyan telefon bemutatására, amelynek az előlapi kamerája már a kiejlző alatt van. Noha a felek nem erősítették meg a bejegyzés konkrét időpontját, “véletlenül” publikus lett a telefon neve.


Fei egy “ZTE A20 5G” nevű telefonnal készítette a hozzászólást. Mivel a ZTE még nem jelentett be semmilyen ilyen nevű eszközt, így egyértelmű, hogy az A20 5G lesz a cég első telefonja, amely a kijelző alá rejtett kamera technológiát alkalmazza, így nincs szükség kamerakivágásra. A készüléket többek között a Kínai Állami Rádiószabályzat (SRRC) honlapján is látták a közelmúltban, ZTE A2121 modellszámmal. A telefon neve szerint a ZTE A20 5G valószínűleg utódja lesz az Axon 10s Pro-nek, amelyet az idén februárban mutatott be a ZTE.

A kínai gyártók, mint például a Xiaomi és az OPPO már tavaly bemutatták az első prototípusaikat, addig a ZTE még nem mutatta be a sajátjait.

Lehetséges, hogy a vállalat a Visionox paneljét fogja használni, amely júniusban bejelentette, hogy megkezdi az új technológiás panel tömeggyártását.

Forrás: Android Central

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©