AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Kíváncsi vagy, mi van a Galaxy Buds Live belsejében? És tudtad, hogy nem lesz egy vagyon a javítása?

A Galaxy Buds Live a Samsung legjobb vezeték nélküli fülhallgatói. sőt lehet, hogy ezek a legkönnyebben javítható eszközök, amelyek a mai napig megjelentek.

Ez az iFixit elektronikai javító szakembereinek véleménye. Az iFixit a Galaxy Buds Live-t tízből nyolcra értékelte a javíthatósági skálán.

A cég a Galaxy Buds + -ot 7-es szerelhetőséggel jutalmazta, míg az eredeti Galaxy Buds-t 6-osra értékelték. Ez azt jelenti, hogy az első generációs fülhallgatók is meglepően könnyen javíthatóak, a kompakt méretükhöz képest, ami csak tovább erősíti a Samsung azon állítását, hogy úttörő a hordozható eszközök iparában.

Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni, látva, hogy a szegmens egyetlen másik fő szereplője, az Apple, évek óta nehezen javítható eszközöket gyárt. Az AirPods mindegyik eddigi szériája szó szerint tízből nulla pontot kapott az iFixit-től.

A Samsung termékdizájnja ismét okosabbá és javításbarátabbá vált
A Galaxy Buds Live ennélfogva folytatja a Samsung hagyományát, hogy a True Wireless Stereo javíthatóságának területén vezető szerepet játszik. Ezt számos tényezővel igyekeznek megtenni, ideértve a ragasztó teljes eltávolítását az összeszerelésnél és azt patentekre cserélve.

Még mindig van néhány ragasztó, amelyet a belső alkatrészek tartására használnak, de az iFixit jelentése szerint a ragasztót úgy alakították ki, hogy lehetővé tegyék a tömítőanyag újrafelhasználását az összeszerelés során. A moduláris felépítés, hagyományos akkumulátorokkal és ipari szabványú csavarokkal kombinálva a Galaxy Buds Live lenyűgözően könnyen szerelhető fülhallgatónak minősül.

A Buds szétszedéséről és belsejéből, az alábbi linken láthattok videót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©