AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Szoftverfrissítéssel kapja meg a Galaxy Z Fold2 egyes funkcióit a Galaxy Fold

A Samsung igyekszik kicsit felzárkóztatni a Galaxy Fold modellt szoftveresen a Fold2-höz, ezért jövő héttől egy szoftverfrissítést adnak ki az Egyesült Államokban, vélhetően nem sokkal később más régiókban is elérhető lesz.

A frissítés tartalmazza többek között az App Pair funkciót, mellyel akár 3 alkalmazás is futhat egyidejűleg osztott képernyős elrendezésben.

A Multi-Active Window funkció vízszintes elrendezést garantál az appok számára, ezzel nagyobb rugalmasságot biztosítva.

Fejlődött a Samsung DeX is, ezúttal már a Galaxy Fold is csatlakozhat vezeték nélkül egy Smart TV-hez.

Az automatikus keretezés biztosítja, hogy a kamera alkalmazás automatikusan nagyít vagy kicsinyít a kamera látószögén például attól függően, hogy hány ember áll a kamera előtt

A Capture View mód segítségével egyszerre tekinthető és készíthető a fénykép. Akár 5 fotó és videó tekinthető meg a kijelző bal oldalán, miközben a jobb oldalon a felvétel előnézete látható.

A Dual Preview móddal a kép előnézete látható a főkijelzőn és a belső kijelzőn egyaránt.

A legújabb frissítés lehetőséget nyújt arra, hogy a felhasználó a Fold hátsó kamerájával készítsen szelfit a Rear Cam Selfie móddal.

Elérhető továbbá a 21:9- es videórögzítés, a Single Take mód, a WiFi jelszavak közvetlen megosztása és a Wi-Fi sebességét mutató opció is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a frissítés mikor érkezik meg Európába és Magyarországra, de vélhetően napokon / heteken belül.


Forrás: Sammobile, phonearena

Csatlakozz a Galaxy Felhasználók csoportba!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2021 ©