AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Hivatalos – A Huawei eladta a Honort!

Megtörtént a Huawei leányvállalatának eladása Kínában. Az amerikai szigorú korlátozások vezetek ahhoz, hogy különváljon a Honor a Huaweitől.

“Ebben a nehéz időszakban, amikor az ipari technológiai elemek fenntarthatatlanok és a fogyasztói vállalkozások óriási nyomás alatt vannak, a Honor fejlődése érdekében a Huawei Investment Holding Co., Ltd. úgy döntött, hogy eladja a Honort. A vásárló, a Shenzhen Zhixin New Information Technology.”

A megállapodás kimondja, hogy az akvizíció védi a fogyasztók, árucsatornák, beszállítók, partnerek és alkalmazottak érdekeit. A tulajdonosi változások nem befolyásolják a Honor fejlődésének irányát, és a Honor felső vezetése is marad.

Az „New Honor” felügyeli az erőforrásokat, a márkaépítést, a gyártást, a terjeszkedést, a szolgáltatásokat, a műveleteket és a végrehajtási döntéseket. A Huaweinek többé nem lesz részvénye a Honorban, és nem lesz többé a társaság ügyvezető testületének része.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2021 ©