AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Bosszús lesz a PC-s költözés – Hitman 3

Egy csábító tulajdonsága a Hitman 3-nak, hogy összefoglalja az első két epizód tartalmait, és voltaképp átvihetjük az új játékba, az előzőleg megszerzett eredményeinket.

Ám de jön a csavar:

Kiderült, hogy a Hitman 3 kerek egy évig Epic Games Store exlúzív lesz. Emiatt aki esetleg más platformon vásárolta meg az előző részeket, annak problémái fognak adódni

Azt tudni kell, hogy az első két rész eredetileg Steamen jelent meg. A Hitman első részénél nem lesz probléma, hisz az megtalálható az Epic Games Store-ban, így a harmadik rész vásárlásától számított 10 napon belül automatikusan megkapjuk az első rész helyszíneit. A probléma inkább a Hitman 2-vel lesz. Jelenleg a játék nem található meg az EGS-ban, így a játékosnak DLC-ként kell külön megvásárolnia a tartalmat. Pillanatnyilag a fejlesztők olyan lehetőséget biztosítanak a pórul járt játékosoknak, hogy 80%-os kedvezményt biztosítanak a Hitman 2 tartalmakra.

A Hitman rajongótábor nagyot csalódott, mivel az IO Interactive azt állította pár hónapja, hogy az első két rész ingyenesen importálható lesz a Hitman 3-ba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2021 ©