AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Képeken a OnePlus 9 Pro 5G

A korábbi szivárgásoknak megfelelően a OnePlus 9 Pro egy frissített kamerarendszert és kialakítást kapott. A képeken látható egy főegység, egy ultraszéles kamera, egy telefotó kamera és még egy egység, amiről nem lehet tudni még, hogy pontosan mire is szolgál. A kamerák mellett egy LED-vakut is találunk.

A Nokia és a Sony a közelmúltban a ZEISS-szel, a Huawei pedig a Leica-val működik együtt a kamerák fejlesztései érdekében. A OnePlus a HASSELBLAD céggel kollaborál, ezt pedig több híres szivárogtató is megerősítette.

A OnePlus 9 Pro 5G képernyője Quad HD+ felbontású, amely támogatja a 120 Hz-t is. A töltési sebesség vezetékesen 65 W lesz, vezeték nélkül pedig 45 W-tal lesz lehetőség a feltöltésre.

A specifikációk szerint a OnePlus 9 Pro prototípus 256 GB belső tárhelyet és 11 GB RAM-ot kínál, de a a RAM száma valószínűleg 12 GB lesz majd a megjelenő mobilokban.

Ami a chipsetet illeti, a OnePlus korábban megerősítette, hogy legalább egy olyan terméket piacra fog dobni, amelyet Snapdragon 888 fog hajtani, és szinte biztos, hogy a OnePlus 9 Pro lesz az.

A OnePlus 9E, a 9 és a 9 Pro a tervek szerint márciusban jelenhet meg.


Forrás: PhoneArena

Csatlakozz a Galaxy Felhasználók és az Android Közösség csoportba!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©