AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

165 Hz-es képfrissítési gyakorisággal és 400 Hz-es mintavételi frekvenciával érkezik a Nubia Red Magic 6

A Nubia hamarosan megjelenő játékosoknak szánt telefonja március 4-én válik hivatalossá. Ahogy az várható volt, már a megjelenés előtt kiderült néhány információ, például az, hogy a képfrissítési gyakoriság meghaladja a már megszokott 144 Hz-et is.

A Nubia elnöke, Ni Fei elmondta, hogy a 90 Hz-es képernyőfrissítési gyakoriságot a Red Magic 3-nak tulajdonította, majd egy évvel később ezt 144 Hz-re emelték a Red Magic 5-ben. A magas frissítési ráta PC színtű frissítési sebességet kínál.

A Nubia elnöke elmondta, hogy a Red Magic 6 esetében a képernyőfrissítési ráta meghaladhatja a 144 Hz-et is. Pontos számot nem mondott, de nem sokkal később azonban hivatalossá vált, hogy az eszköz 165 Hz-es frissítési frekvenciával érkezik.

Ha a 165 Hz-es kijelző nem lenne elég, a Nubia még a mintavételi frekvenciát is megemeli, ráadásul 400 Hz-re. Ezeknek az újításoknak köszönhetően a játékok megjelenése a kijelzőn “folyamatosak és folyékonyak” lesznek, valamint gyorsan reagálnak majd az általunk végzett műveletekre.

A Nubia játékosoknak szánt mobiljában Snapdragon 888 processzor és 4500 mAh-s akkumulátor kaphat helyet. A telefont 120 wattos töltővel tölthetjük fel, mely 5 perc alatt akár 50%-os töltöttséget kínálhat.

A Red Magic 6 mellett várhatóan megjelennek más termékek is, mint a Red Magic 6 Pro és a Red Magic Watch.


Forrás: gizmochina

Csatlakozz a Galaxy Felhasználók és az Android Közösség csoportokba!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2021 ©