AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Újabb településeken érhető el a DIGIMobil

A DIGI a legmodernebb technológiai megoldásokat alkalmazva javítja, fejleszti a meglévő mobil hálózat minőségét, s e mellett annak további újítására, a lefedettség növelésére is kiemelt figyelmet fordít. Ezért – megidézve a DIGIMobil 0650-es hívószámát – mostantól az ország 15 megyéjének 50 településén vált elérhetővé a DIGIMobil szolgáltatás, ezzel hozzávetőlegesen 700-ra emelve a lefedett települések számát.  

A DIGI célkitűzése, hogy a legmodernebb technológiai megoldásokat alkalmazva kiváló minőségben biztosítsa szolgáltatásait a lehető legszélesebb körnek, kedvező ár-érték arányban. E célkitűzésnek megfelelően a korábban lefedett települések mellett, márciustól az alábbi 50 település lakosai is élvezhetik a DIGI mobilszolgáltatása nyújtotta előnyöket:

Alsópáhok, Baksa, Balástya, Bodajk, Csákánydoroszló, Devecser, Drávaszabolcs, Egyházashollós, Egyházasrádóc, Gérce, Harkány, Kacsóta, Kápolna, Kocsord, Kóny, Lövő, Magyaralmás, Márkó, Mátraverebély, Miske, Molnaszecsőd, Mórahalom, Nádudvar, Nagysimonyi, Nagyvázsony, Nemeskér, Nemti, Nyáregyháza, Nyíribrony, Nyírpazony, Őrimagyarósd, Porcsalma, Pósfa, Rábapaty, Rábatöttös, Simaság, Somlójenő, Somlóvásárhely, Sopronkövesd, Szendrő, Szentlőrinc, Szomód, Táborfalva, Tiszaug, Tóalmás, Tompa, Újkér, Vámoscsalád, Vashosszúfalu, Zalaszentbalázs

A 2019 májusában indult DIGIMobil szolgáltatás 19 hónappal a bevezetése után már az ország 70%-ban biztosít kültéri lefedettséget. A vállalat kereskedelmi mobil szolgáltatása 2021. január 1-től érhető el különféle lakossági tarifacsomagokkal: DIGIMobil MAX-szal, DIGIMobil Plusz-szal, és Junior opcióval. A DIGIMobil szolgáltatással kapcsolatos naprakész információk a  digi.hu/mobil oldalon érhetők el.


Forrás: Digi


Csatlakozz a Galaxy Felhasználók és az Android Közösség csoportokba!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

1 thought on “Újabb településeken érhető el a DIGIMobil

  1. A Digi ne adja át a műsor szolgáltatását,aminek hűséges tagjyi voltunk.Kivákó minőségi adásával,az időssek nyugdt telefonálási lehetősgeivel,amely rmegint engeteg ember életét mentette meg.Mobil szolgáltatása egyedűl álló.Már megint kinek fáj a foga a Digiszolgáltatóra,amelynek hiba elhárítása is egyedűl álló.Ne menjenek el,mert nem lessz eggy normális szolgáltatónk,aki ne arra törekedne,hogy lehúzza az embereket méreg áron.A Digi mint minőségben,mint ügyfélbarát,hozzá állásával messze veri a piacot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2021 ©