AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Androidra és iOS-re érkezik a Rocket League Sideswipe

A Rocket League mögött álló csapat, a Psyonix bejelentette, hogy mobilos platformra érkezik a Rocket League Sideswipe. A meccsek gyors tempójú, 2 perces mérkőzések lesznek, a játék lényege pedig az, hogy a játékos a labdát az ellenfél kapujába irányítsa.

Rocket League 2015-ös megjelenése óta a világ egyik legnépszerűbb játékává vált, főleg az esports szférában. A közelmúltban a játék átment egy ingyenesen játszható modellre, amely hozzáférhetőbbé a játékot az emberek számára. Tekintve, hogy napjainkban mennyire elterjedtek az okostelefonok, a Rocket League Sideswipe még nagyobb jelenséggé válhat.

Psyonix szerint a játék világszerte történő bevezetését célozza még ebben az évben, de pontos időkeretet nem osztott meg. Az ausztráliai és új-zélandi játékosoknak azonban hamarosan lehetőségük nyílik korlátozott ideig csatlakozni az Android rendszerű regionális alfa-teszthez a Google Play Áruházon keresztül.


Forrás: xda-developers


Csatlakozz a Galaxy Felhasználók és az Android Közösség csoportokba!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©