AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Idén is megrendezésre kerül a Call of Duty: Mobile World Championship

Az Activision nemrég bejelentette, hogy a Call of Duty: Mobile World Championship idén is megrendezésre kerül június 3-án.

A tavalyi világbajnokság döntője sajnos nem került megrendezése a járványra való tekintettel, éppen ezért, az Activision igyekszik minél több emberhez eljuttatni a 2021-es világbajnokságot.

Április 14-én, a Call of Duty: Mobile hivatalos Twitter-oldalán bejelentették: “Nagy örömmel jelentjük be, hogy június 3-án visszatér a Sony által bemutatott Call of Duty: Mobile World Championship!

A CoD Mobile a Business Wire oldalom megerősítette, hogy június 3-tól a CoD Mobile Ranked módjának játékosai versenyezhetnek a játékon belüli jutalmakért, és megkísérelhetik a több mint 2 millió dollár (USD) nyereményalap hazavitelét.

A bajnokságra a világ minden tájáról indulhatnak jelentkezők. További versenyek is lesznek, melyek részletei hamarosan elérhetővé válnak.

A CoD Mobile világbajnokságot a Call of Duty: Mobile Esports YouTube-csatornán lehet követni.


Forrás: Activision, Charlie Intel


Csatlakozz a Galaxy Felhasználók és az Android Közösség csoportokba!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©