AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Az EA Games megerősítette a Cross-Play, valamint a Cross-Progression opciót a Battlefield 2042-ben!

Viszont az előző generációs gépek, nem tudnak együtt játszani a jelenlegi generéciós gépekkel. Az EA Games, nemrég az oldalán a válaszolt néhány rajongói kérdésre az igen fontos témakörben, körökben. Lássuk mit tudunk.

Fontos a fejlesztőknek a cross-play, ezért benne lesz a játékban. Bétában valószínűleg fogják tesztelni még, de lehetséges, hogy magában a játékban nem day one opcióként jelenik majd meg.

  • Nézzük ki játszhat kivel:
  • PC, valamint Xbox Series X/S, PlayStation 5 konzolok (Láthatja, és tilthatja a közös játékot)
  • Xbox One és PlayStation 4 konzolok (Láthatja, és tilthatja a közös játékot)

Viszont egy Xbox One felhasználó már nem képes játszani egy Series, vagy egy PS5 tulajdonossal. Az öröm az ürömben, hogy legalább az előző generációs playerek látják majd egymást, mindkét oldalon.

  • A cross-play mellett, a Battlefield 2042-ben bevezetik a cross-progress funkciót is, amely minden platformon elérhetővé tesz a játék előrehaladását. Például: Elkezdi valaki PC-n a játékot, halad benne valameddig, és ha később úgy dönt Playstation, vagy Xbox konzolon szeretné tovább folytatni, akkor megteheti. Ezt jelenti a cross-platform.

A bétára még nincs megerősített dátum, de várhatóan a cross-play funkciót már fogják tesztelni, ez így volt korábban is. Bárhogy is, látszik a fejlesztőkön a szándék, és mindent megtesznek a gördülékenység érdekében. A cross platform, és cross-progress, talán már alapnak mondható, mint ahogy az is, hogy a lehető legjobb élményt akarják nyújtani az összes létező platformon.

On Xbox One and PlayStation® 4 you will have access to the same gameplay features that we’ve announced for Xbox Series X|S and PlayStation® 5. Weapons, Vehicles, Specialists and Gadgets all remain the same no matter what generation of console you’re playing on. 

Azt ígérik tehát, hogy az előző generációs gépeken is megkapunk minden földi jöt!

Ha megosztanád véleményed, várunk az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

forrás answers.ea.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2021 ©