AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Phil Spencer jelenleg óvatosságra int az NFT játékprojektekkel kapcsolatban!

Jelenleg nem akarunk ilyen tartalmat, jelentette ki az Xbox guru

Az Xbox vezér egy az AXIOS lapnak adott interjúban beszélt az NFT játékok lehetőségéről, és kiemelte bár kategorikusan nincsen ellene, mégis jelenleg kizsákmányolónak tartaná magát a projektet játékokban.

NFT játékok összefoglalva

A play to earn típusú NFT játékok lehetőséget adnak a felhasználóknak arra, hogy bevételhez jussanak a játék révén. Általában a játékosokat az adott játék tokenjével és esetenként NFT-kkel jutalmazzák. Minél többet keresnek, annál tovább játszanak. Ez az állítás fordítva is igaz, tehát a nyeremény reményében többet fognak játszani az emberek. A megszerzett zsetonokra gyakran szükség van a játék crafting folyamatának részeként. Ez az a folyamat, amikor meglévő eszközökből, új erősebb, ritkább eszközöket készíthetünk. 

Sok NFT játék úgy működik, mint például a cserélgethető autóskártyák, de nem mindenki játszik, aki gyűjti a kártyákat. A Game-fi új NFT ökoszisztémát hozott létre. Ezzel megváltoztatták az emberek NFT-hez való hozzáállását, és robbanásszerű növekedés kezdődött meg a szektoron belül. A játék már nem csak a szórakozásról és a szabadidő eltöltéséről szól. Bekerült a képbe a pénzszerzés lehetősége is. Ez a modell pedig, gyökeresen megváltoztatja az egész játékipart, az elkövetkező években (forrás: cryptofalka.hu)

What I’d say today on NFT, all up, is I think there’s a lot of speculation and experimentation that’s happening, and that some of the creative that I see today feels more exploitive than about entertainment

Spencer tehát nincs teljesen ellene, de mellette sem az NFT rendszerű játékoknak, és mindenképp a játékosok érdekeit fogja védeni ő is, és az Xbox is ami az NFT rendszert illeti. Kíváncsian várjuk, hogyan alakul ez a jövőben.

Ti részt vennétek NFT jellegű programban, vagy játszanátok olyan játékkal amiben valódi pénzt lehet keresni, vagy azzal kereskedni? A téma mindenképp érdekes, és megosztó!

Amennyiben megosztanád velünk véleményed, várunk az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©