AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Felébredt a Rockstar Games ! Nagy erővel folyik a GTA remaster trilógia javítása.

És lőn a várva várt frissítés

Tegnap, november 20-án a sokak által csalódásnak megítélt Remasterelt GTA trilógia megkapta első, nagyobb frissítését. Ennek nagy része bugfixeket takar. Ki javították vele például az eltűnő textúrákat, a karakter modell problémákat az eső effekteket és többé nem fogjuk tudni megtapasztalni milyen az, ha eltűnik a talaj és átlátunk rajta.

A Rockstar rájött, hogy hibázott

“The updated versions of these classic games did not launch in a state that meets our own standards of quality, or the standards our fans have come to expect.”

Rockstar Games

Magyarán rájöttek, hogy a klasszikus játékok frissített verziói a megjelenés pillanatában nem feleltek meg se a rajongók se az ő elvárásaiknak.

Murphynek igaza volt

„Ami el tud romlani, az el is romlik.”

Hiába próbálta ugyanis a Rockstar ezzel a frissítéssel újra élvezhetővé tenni a játékot, ebben a frissítésben is volt valami, ami elromlott. Mégpedig a :

Forgalom

Üres utcák

Több embernek is feltűnt viszont, hogy a frissítés után bár konzolon is stabilabban fut a játék, eltűntek az autók.

Game Passal nincs mitől félned !

Ne feledjték, maga a trilógia lehet, hogy nem éri meg a teljes árát, viszont ha van Game Pass előfizetésetek a San Andreas felújított verzióját INGYEN, a teljes ár kifizetése nélkül is kipróbálhatjátok. Így akinek kimaradt volna az a rész, vagy csak nosztalgikus élményeket akar szerezni már töltheti is a játékot 😀

Jó hír a PC-s játékosoknak!

Aki a játékot PC-n szeretné játszani, és 2022 június 30-ig megveszi a felújított trilógiát, ajándékban részesül.

“While one of the goals of the Definitive Editions was to allow players to enjoy these games on modern platforms for many years to come, we also understand that some of you would still like to have the previous classic versions available for purchase.”

Rockstar Games

A Rockstar ugyanis megértette, hogy néhányan a klasszikus játékokkal is szeretnének játszani a felújított verzió mellett. Pont ezért úgy döntött, hogy aki a fentebb olvasható dátumig megveszi a trilógiát megkapja az eredeti, klasszikus játékokat is.

Várunk az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Forrás : Gamesradar,IGN

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©