AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Őrült gamerek eddig 2706 példányban gyűjtöttek az Xbox 360-ra megjelent Sneak King játékból!

A játékot a King Games adta ki, és Burger King éttermekben, promócióban volt kapható.

A két gamer srác állítása szerint pusztán csak egy bolond hobbi, és egyszer vagy nagyon gazdagok lesznek, vagy marad egy humoros történet belőle. Nos érdekes utazás lesz, az biztos. A youtube csatorna leírása alapján az összes példányt össze akarják gyűjteni. Ha és amennyiben komoly a szándék, akkor még kell kicsit dolgozni rajta, mert Burger King promócióban 3,2M példányban ment el a kaja mellé ez a cucc, wikipédia szerint.

Ezt “csak úgy itt hagyták” redditen!

Ahogyan fentebb írtuk a játékot a King Games adta ki, és promotálta. Ugyan részletesen erről a wikipédia nem számol be, de értelemszerűen Burger King alá tartozó kiadó, annak éttermeiben árusította. A King Games mint olyan, gyakorlatilag reklámalapú videójátékokat forgalmazó cég, de messzire nem jutottak, mindössze három terméket adtak ki. Ezek a pocketbike racer, a sneak king, valamint a big bumpin! A játékokat egyébként, a Blitz Arcade és a Blitz Games fejlesztette, és Xbox valamint Xbox 360 konzollal is kompatibilisek voltak.

Amennyiben követnétek a srácokat, és a projektet az alábbi linken tudjátok megtenni, ahol a második videóban egyben kaszálnak 1000 darabot:

The Journey Begins! – SK Episode 1 – YouTube

Szerintetek érhet még valaha komoly összeget ez a játék? Sikerülhet minden példányt összegyűjteni?

Amennyiben megosztanád velünk véleményed, várunk az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Forrás: Reddit, Twitter, Youtube, Wikipedia,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©