AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Nyolcezer évre bannoltak egy játékost a szeretett vezető arcképe miatt!

Elsőre viccesnek tűnő festést készített egy játékos a Forza Horizon 5-ben, igen kreatív elemekkel mondhatni. Azonban a nagy óriás Turn 10 Studios nem találta ennyire humorosnak a történetet, jött is a szankció rögtön. Elég erősen..

Nos Kim Dzsongun a koreai népi köztársaság vezetője, finoman szólva is megosztó személyiség. Gondolta hát emberünk, mi baj lehet ha Sanders ezredest lecseréljük a szeretett vezetőre? Tényleg.

So my friend just told me that he got an 8000 year ban for one of his liveries, looks like T10 doesn’t like jokes or something. He never received any warning before this ban either. This is his first ever in-game ban. He has never been banned before this one. NOTE: I want to add that Playground Games has nothing to do with this ban, as they do not enforce the game in any way. This ban was issued by the Enforcement Team at Turn 10 Studios.

Olyan finomságok mellett mint a Pyongyang, van itt hastag send nukes, valamint a nike logo is kicsit újra gondolva nuke felirattal. Komolyan mondom, mi csak mosolygunk a szerkesztőségben annyira ötletes a skin. Feltételezem letölteni már bőven nem lehet. A képeket is redditről mentettük meg, az utókor számára ameddig még lehetett.

Szerintetek jogos a turn 10 studios azonnali, és nagyon kemény lépése a játékossal szemben? Ti mit gondoltok ez még bőven belefért volna a humor kategóriába ha mondjuk ti vagytok a T10 studios helyében?

Amennyiben megosztanád velünk véleményed, várunk az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Forrás: Reddit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©