AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Februárban érkezhet a One UI 4.1 a Galaxy S21 készülékekre – Fény derült néhány újdonságra is

A Samsung nagy erőbedobással dolgozik az Android 12 (One UI 4) bevezetésén, sőt egyes készülékek már meg is kapták az új főverziót. A vállalat közben már dolgozik a One UI 4.1 szoftververzión is.

A Samsung Members egyik munkatársa megemlítette, hogy a One UI 4.1 februárban érkezik a Galaxy S21, valamint a Galaxy Note20 modellekre. Bővebb részleteket azonban nem árult el. A fent említett modellek után várhatóan más mobilok is sorra kerülnek majd.

A szivárogtatóknak köszönhetően néhány újdonságra fény derült, azt azonban nem tudni, hogy pontosan milyen további újdonságok várhatók, de a – vélhetően februárban érkező – Galaxy S22 mobilok megjelenésével tisztább képet kapunk.

Néhány újdonság

Az Android 12-vel megjelenő három színpaletta beállítási részénél a 3 szín helyett 6 szín lesz, vagyis méginkább dinamikussá válik a témarendszer.

A színpaletta fejlesztése mellett érkezik egy új funkció is, amely szinkronizálja a rezgésmintákat a csengőhangokkal annak érdekében, hogy a felhasználók kiválaszthassák a ritmusnak megfelelő rezgést.

Elérhető lesz továbbá a fókusz mód a Good Lock Multistar alkalmazás Labs menüjében (bár ez az alkalmazás hazánkban nem elérhető, de kis ügyeskedéssel telepíthető).

Az intelligens Ajánlás funkció a telefon használati mintája alapján javasol bizonyos műveleteket (pl.: új naptártervek).

A Rendezői Nézetet is továbbfejlesztik, lehetővé válik az első és hátsó kamerával történő felvételkészítés, ezt pedig a rendszer külön-külön fájlként is elmenti majd.

Anthony szerint a One UI 4.1 több olyan funkciót tartalmaz majd, mely javítja a többfeladatos munkavégzést, különösen a táblagépeken.


Forrás: sammobile, egyéb források (Twitter)


Csatlakozz a Galaxy Felhasználók és az Android Közösség csoportokba!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©