AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Január 4-én rendezvényt tart a Samsung, mire számíthatunk?

A Samsung Electronics már a CES 2022 előtt, január 4-én saját rendezvényt tart, melyet “együtt a holnapért” névvel illetnek.

A Consumer Electronics Show (Szórakoztató Elektronikai Kiállítás) január 5-én kezdődik és egészen 8-áig tart. A Samsung még a CES előtt, január 4-én tart egy “Pre-show” eseményt, ezzel kapcsolatban már a meghívót is kiküldték a sajtó számára.

A “Together for Tomorrow” (vagyis “Együtt a holnapért”) előadást Jong-Hee (JH) Han, a Samsung Electronics DX részlegének alelnöke és vezérigazgatója tartja. A vállalat bemutatja, hogyan segíthet a fenntarthatóbb bolygó felépítésében, és olyan testreszabott és összekapcsolt élményeket ismertet, amelyek gazdagíthatják az emberek életét. A Samsung azt ígéri, hogy a felhasználókat rendkívüli meglepetés éri majd a CES 2022-n.

A pletykák szerint ezen az eseményen (vagy legalábbis a CES környékén) várható az S21 FE megjelenése, de szó lehet a Samsung ökoszisztémájáról, a Cloud Game Platformról és új megjelenítési technológiákról is.

A Samsung eseményét helyi idő szerint január 4-én, 03:30-tól lehet követni a Samsung weboldalán.


Csatlakozz a Galaxy Felhasználók és az Android Közösség csoportokba!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©