AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Insiderek már tesztelhetik az Age of Empires IV-et Xbox konzolon?

Egy ismert twitteres “szivárogtató” szerint igen!

Egy szivárogtató szerint tesztelhetik az Age of Empires IV konzolos változatát. ALumia_Italia twitter felhasználó szerint, ő talált egy file-t ami arra enged következtetni, hogy a Microsoft teszteli az AOE4 konzolos változatát, belső teszteken. Állítása szerint, a  “CAR” – “CARDINAL” kódnév, a Microsoft belső kódneve az Age of Empires IV-hez. A Microsoft mai napig nem erősítette meg a játék konzolos változatát, ezért tekintsük spekulációnak a dolgot. Utoljára a World’s Edge kreatív igazgatója, Adam Isgreen beszélt arról, hogy gondolkoznak a játék konzolos átültetésén. Akkor azt nyilatkozta, nincsenek még tervek sem, és a PC platform a hangsúly. Nem lehetetlen ötlet, az AOE4 konzolos verziójának lenne értelme, valószínűleg sokan szívesen játszanának vele konzolos platformon.

Szerintetek lenne értelme egy Age of Empires IV Xbox verziónak? Ha megosztanád véleményed, várunk az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Forrás: Trueachievements, Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©