AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

A Samsung elhalasztotta az Exynos 2200 bemutatását

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy új lapkakészletet dob piacra – vélhetően az Exynos 2200-at – január 11-én, erre azonban nem került sor.

A Samsung a bemutató időpontját a Samsung Exynos Twitter-oldalon is több bejegyzésben megerősítette, mostanra azonban ezek a tartalmak lekerültek az oldalról. A szivárogtatók szerint az Exynos 2200 bemutatásának halasztása mögött a globális félvezető-hiány (chiphiány) állhat, de az is lehet, hogy a gyártó javítani szeretne a lapkakészleten. Ice universe felhívja a figyelmet, hogy a Samsung az Exynos 1200 bemutatását is halasztotta még tavaly novemberben, és azóta sem jelent meg.

A Samsung részéről tudomásom szerint nem történt ezzel kapcsolatosan kommunikáció, tehát nem tudjuk pontosan, hogy mikor kerül bemutatásra az Exynos 2200, valamint azt sem, hogy pontos mi áll a bemutató halasztása mögött.

Az Exynos 2200 az S22, S22+ és S22 Ultra mobilokban kap(ott) volna helyet, így az sem kizárt, hogy a készülékkel egyidőben mutatják be a csúcsprocesszort is. A pletykák szerint az S22 mobilok február 8-án kerülnek bemutatásra. Akár az is lehet, hogy a Samsung globálisan Snapdragon processzorral értékesíti majd az új mobilokat? Meglátjuk.


Forrás: sammobile, ice universe, Twitter: egyéb források


Csatlakozz a Galaxy Felhasználók és az Android Közösség csoportokba!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©