AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Visszatérhet a Midnight Club?

A Midnight Club megjelenése óta több mint 13 év telt el. A játékot a take two, és a rockstar fejlesztette, amelynek középpontját az illegális versenyzés alkotta. Nem szabad lebecsülni a sorozatot, mert összességében 18,5 millió példányban kelt el, és a rockstar egyik legsikeresebb üzleti sikere lett a GTA mögött. A Midnight Club Los Angeles után viszont valami zátonyra futott. A játékot fejlesztő San Diego munkatársai különböző bírósági vádakkal kellett, hogy szembe nézzen. Emiatt a belső, és külső problémák miatt a csapat nagy része távozott, és a Red Dead Redemption projektben dolgoztak tovább.

Sok évnyi csend után pletykák kaptak szárnyra, miszerint ismét szóba kerülhet a játék feltámasztása. Ezt arra alapozzák, hogy a Zynga-t felvásárolhatja a take two mintegy 12,7 millió dolláros áron. Szintén ehhez hasonló nyilatkozatokban a take two, az egyik legkedveltebb alkotásaként jelölte meg a Midnight Club sorozatot, talán nem véletlenül. Strauss Zelnick a cég vezérigazgatója befektetési szempontok alapján emelte ki, mint “ikonikus” brandként a Midnight Club-ot. Ezek mellett viszont már nem szabad elmenni, és legyinteni. Ez utalhat a sorozat lehetséges visszatérésére, és akár a Zynga megszerzéséhez is köthető. Egy új Midnight Club játék mobilplatformokon is nagyon jó lehetne akár.

A Take-Two egy jóval korábbi több éves nyilatkozatában azt is jelezte, hogy a 2024-es pénzügyi év végéig 93 címet tervez piacra dobni, ebből 47-et a meglévő szellemi tulajdon portfóliójából. Ezt szem előtt tartva a Midnight Club feltámadása megvalósulhat. Mindezeket természetesen kezeljük szigorúan pletyka szinten, de ha lesz ebből valami, egy legendás cím térhet vissza az árkád stílusú autós játékok piacára!

Emlékeztek még a Midnight Club sorozatra? Érdemes lenne vissza hozni?

Várjuk a véleményeket, amit ha megosztanál velünk, várunk az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Forrás: GTplanet, Google, RockstarGames

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©