AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Végre történhet valami olyan, amire régóta sokan várunk!

ESBC Game

Sokan nagyon vágyunk egy igazi boksz játékra, és ezt a UFC sorozat, csak részben hozza. Az EA jó ideje elengedte a Fight Night szériát, pedig legendás alkotások voltak. Pletykák, és egyes rajongói fake news szárnyra kaptak ugyan az évek során, de egyelőre semmi konkrét nem történt ezzel az amúgy méltatlanul elfelejtett, és inkább félre tett sorozattal.

Hamarosan viszont történhet valami. Az ESBC GAME (ESports Boxing Club), egy olyan alkotás , ami meghatározó cím lehet simán a piacon, és elhozhatja azt , amire sok rajongó várna! Boksz rajongóktól, a boksz rajongóknak!

A játékot a Steel City Interactive fejleszti , és adja ki. Nagyon fontos, boksz “szimulációs” videójátékok terveznek, nem holmi árkád pacsmagot. A tervek egy esetleges 2021-es megjelenésről szóltak: Steam, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One és Xbox Series platformokra, viszont 2022 lévén értelemszerűen ez csúszik (nem tudjuk meddig), de idén végre történhet valami, és kaphatunk egy olyan játékot, ami nagyon régen nem volt! Számos közösségi felületen “soon” azaz hamarosan jelzéssel emlegetik az ESBC-t. Ez lehet az első komolyabb fight game projekt az EA legendája a fight night óta!!

Az ESBC agyig van tömve hivatalos liszenszekkel! Olyan szervezetek mint a WBC, az IBE,WBO, az IBO, a British Boxing Board of Control, a Ring Magazine, E81 CompuBox, BoxRec lehetnek jelen. Már pedig az ilyen nagy nevű szervezetek, és cégek akármihez csak úgy nem szokták a nevüket adni. A végső projektet persze látni kell, de ígéretes. A kommentátorok Paul Dempsey, Johnny Nelson, és Todd Grisham lehetnek.

Karrier

Teljesen testre szabható karrier módot kapunk egészen a harcostól kezdve, saját pályafutásunk egyengetéséig. Ezek mellett saját promotert, edzőt is kereshetünk majd magunknak. Számos edző, és szakember lett integrálva a játékba szép számmal, valamint 100 liszenszelt bokszolónál tartanak. Ez a fejlesztők ígérete szerint bővülni fog, tehát rendszeresen frissítik legendákkal, és feltörekvő tehetségek hozzáadásával a játék teljes fejlesztése, és “élete során”. Az eddig liszenszelt harcosok listáját, ide kattintva nézhetitek meg!

Fizika, és szimláció

50 különböző fizikai “tulajdonság profilt”ismer eddig a játék. Azaz egyedi perkek, fizikai képességekkel, teljesen egyedi harcost alkothatunk. Legyen szó az ütési erőtől, a pszichés fegyelemig. A fejlesztők ígérete szerint az ESBC egy olyan úttörő tulajdonságrendszert is tartalmaz majd, amelyet soha nem használtak boksz játékokban eddig. Nem hangzik rosszul, remélhetőleg komoly háttere van egy ilyen kijelentésnek.

Rengeteg információ van fent már a hivatalos weboldalon, ezeket tudjátok csekkolni az ESBC GAME oldalán. A játék twitter oldalát pedig itt tudjátok követni. Érdemes belenézni eddig mekkora munkát tettek a játékba, igen ígéretesek az eddig számunkra felvázolt eredmények. A játék aktuális fejlesztési, vagy inkább frissítési állapota szintén megtalálható a weboldalon. Szemre, ez már bőven nem béta!

Mennyire örülnétek egy teljesen új , és végre teljesen boksz szimulációs játéknak, ráadásul egyedi eddig korábban nem használt, speciális fizikai tulajdonságrendszerrel? Mi igen! Várjuk véleményed ezzel kapcsolatban, amit ha megosztanál velünk, várunk az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Forrás: ESBC GAME Twitter, ESBC GAME WEB, GOOGLE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©