AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

2022-ben érkezhet egy új Need for Speed!

Az EA számításai szerint ismét az utcai versenyzéssel térnek vissza!

Jogos lenne a kérdés, amikor feltennénk, hogy ismét egy újabb lehúzott bőr, vagy most tényleg kapunk valamit? Nem szeretnénk senkit illúziókba ringatni. Igazság szerint egy méltó Underground utódra lenne szükség, de erre jelenleg vajnyi kevés esélyünk van. Az viszont könnyen előfordulhat, hogy a Criterion Games előbb utóbb tanul a saját hibáiból, és kapunk egyszer egy vállalható NFS terméket.

Tom Henderson újságíró írja twitteren, hogy idén kaphatunk egy NFS címet. Az amúgy elhalasztott Need for Speed fejlesztése Henderson szerint a Battlefield miatt lett leállítva, mert oda kellettek a Criterion erőforrásai. Az immár 26 éves stúdió, főként a Burnout szériáról lehet ismert, de dolgoztak már számos NFS projekten is, valamint vannak Star Wars címek is már a nevük mellett. Battlefield-en már 2018-ban is dolgoztak, és ennek a motornak is ismerik minden oldalát. Ezzel a részével nem is lesz különösebb probléma valószínűleg. Inkább itt a körítés, maga a játék felépítése lesz a kérdés. Remélhetőleg figyelnek majd a felhasználók visszajelzéseire , és megpróbálnak egy korrekt játékot összehozni.

Örülünk, egy újabb NFS érkezésnek? Várjuk véleményed ezzel kapcsolatban, az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Forrás: VCGames, Twitter, Google

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©