AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

A Forza Horizon rajongók nem hajlandók elengedni japánt!

A következő helyszín japán kell legyen, és kész!

Még egy év sem telt el a legfrissebb Horizon kiadás óta, de a fanatikus Horizon/Japán rajongók nem hajlandók elengedni a kérdést. Főként redditen, de számos fórumon szép számmal megy a “vita”. A japán helyszín iránti vágy nem új keletű igény. Rengetegen rajonganak az ország, és annak stílusa, kultúrája, autói iránt. Jason Ronald nemrégiben egy Xbox podcastben, felhozta Japánt (vagy Kínát) olyan helyszínként, amit szívesen látna. Jason gyorsan megjegyezte, hogy nincs belső információja a következő helyszínről.

Természetesen a forza hivatalos fórumán is rendszeres téma japán! Mi azt gondoljuk, ki kell robbantani, meg kell játszani egy JAPÁN kártyát. Már csak azért is, mert a Need for Speed nem képes felmutatni, egy épkézláb Underground remake-et, vagy legalább az éjszakai illegális autózás érzését. Nem feltétlenül kellene ezt várnunk persze egy Horizon sorozattól, de japán éjszakai fényei, látványvilága, autói el tudnák hozni nekünk ezt az érzést, még ha nem is teljesen illegálisan.

Ti mit gondoltok kell nekünk japán?

Várjuk véleményed ezzel kapcsolatban, az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Forrás: Reddit, Youtube, Google, SpeedHunters, PaddyMograth, Google, NFS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©