AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

A Sony szerint szükségük van, egy legalább annyira jó árkád autóversenyre, mint a Horizon széria az Xbox-nál!

Szerintük a legjobb árkád autós játék a zöldek oldalán van jelenleg!

A kékek próbálkoztak már számos árkád autóversennyel ilyen volt pl a DriveClub. Ezek viszont már bőven a feledés homályába mentek szerintük. A Gran Turismo természetesen a PlayStation elsőszámú fegyvere, azonban a GT7 egy szimulátor, állítja a Sony. Ezen változtatni kell.

A Forza Horizon 5 közelmúltbeli sikere azonban azt mutatja, hogy még mindig hatalmas igény van az “arcade” autóverseny iránt, a sony ezt a kártyát pedig szeretné kijátszani. A driveclub lehetett volna a Forza Horizon igazi ellenfele, de a kiadás után nem kapott valami jó értékeléseket.

Úgy tűnik a kék óriást érdekli az árkád autóversenyzés, és szó nincsen arról, hogy a GT7-t ne szimulátornak szánnák eleve. A zöldek sikerét kicsit irigykedve figyelő sony, úgy tűnik szemet vetett a Horizon sikereire. Tény, hogy ebben a Microsoft sokkal jobban áll. Kíváncsiak lennénk a Microsoft óriása, vajon szemet vetett e, a GranTurismo szimulátoros sikereire, és vajon mennyire lesz látványos a soron következő Forza Motorsport címbe áldozott munka?

Forrás: Racing Games, Google

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©