AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

A szegény ember STALKER-je, hamarosan érkezik hozzánk is, azaz zöldekhez.

Ennyire azért ne legyen borús a hangulat, nem olyan rossz alkotás ez!

A túlélő horror műfajt képviselő Chernobylite, bejelentette PS5 és Xbox Series X/S megjelenési dátumát, megerősítve a next gen fejlesztéseket, és az ingyenes frissítést a már játékkal rendelkező felhasználóknál is! A Chernobylite, egy olyan horror túlélős alkotás, ahol a játékosnak saját múltján keresztül kell szembenéznie ebben az ultra horror környezetben különböző veszélyekkel, és ellenfelekkel.

Az eredetileg 2021 nyarán megjelent Chernobylite szép magas értékeléseket kapott, a STEAM rendszerében is magas értékelésekkel rendelkezik. Sokan dícsérik a történet miatt is, ám nem minden játékos körében aratott maximális sikert. Nálunk a csoportban sem fogadtátok kimondottan nagy lelkesedéssel, pedig /A The Farm 51/ fejlesztői próbálták a lehető leghűségesebb modellezni csernobilt. A csapat az ukrajnai Pripjaty, környező területek 3D-s szkennelését használta mintegy 30km-en, a valósághűség érdekében. A sci-fi túlélőhorrorban egyébként természetfeletti fenyegetések mellett egyedi craft rendszer is van, és a játékos felfedezheti Chernobylite sötét és dermesztő világát, hogy megfejtse annak titkait. Nem volt ez olyan rossz kis játék! Sőt!

A ChernobylGame Twitteren tette közzé a hírt, és megerősítette, hogy a Chernobylite április 21-én érkezik nextgen konzolokra, ingyenes frissítéssel azok számára akiknek már megvan a játék. A bejelentésben javított látványvilágot ígérnek, valamint 4K (dinamikus) 30 fps-t, és 1080p (Ultra) 60 fps-t! Erről bővebben itt tudtok olvasni!

A kritikusoknak azt ígérik látványos lesz a feldolgozás, és várhatóan mindenki elégedett lesz az eredménnyel. Láttunk már kevésbé jól sikerült nextgen kiadást, tehát várjuk meg a végét. Ne feledjük a CP77, is hamarosan elviekben ki kellene, hogy adja a nextgen frissítését. A Chernobylite áprilisra tervezett megjelenése okos lépés lehet üzleti szempontból a nagyon várt új, és elhalasztott STALKER előtt. Képes lesz e betölteni addig is a hagyott űrt? Majd meglátjuk. A történet nem rossz, az optimalizálásra elviekben nem lehet panasz, ahogyan a látványra sem. Nem olyan rossz kis játék ez, adjunk neki egy esélyt áprilisban! Esetleges GamePass opcióról nem tudunk egyelőre!

Várjuk véleményed ezzel kapcsolatban, az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Fejlesztő/Kiadó: The Farm 51

Forrás: Twitter, AllinGames.com, Google

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©