AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Phil Spencer ragaszkodott a GamePass üzleti modellhez, és nem fogadott el NEM választ!

A makacskodás, úgy tűnik kifizetődött!

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Phil Spencer nélkül az Xbox nem ott tartana ahol most. Amióta 2014-ben Phil átvette a munkát, nyíl egyenesen ívelt fel az Xbox, és a Microsoft. Nem volt ez mindig ilyen könnyű. Richard Irving, aki korábban az Xbox-nál dolgozott, még bőven a ONE érában azt nyilatkozta, hogy Phil határozottan kitartott álláspontja mellett, miszerint igenis a GamePass modell, egy sikeres modell.

“In meetings, Mr. Spencer’s staff would present arguments for why Game Pass wouldn’t work — publishers wouldn’t participate, or it would eat into profits…”

“[Phil Spencer] wouldn’t take no for an answer…”

A szolgáltatásra előfizetők száma nemrégiben átlépte a 25 millió tagot. Ez mindenképpen arra mutat, hogy Phil-nek igaza volt. Ami fontosabb, ez nekünk, játékosoknak a legjobb hír. A szolgáltatás hasít, az Xbox Game Studios portfóliójának minden játéka szerepel benne , rögtön induláskor, és ez harci gépezet, jelenleg már 35 stúdióból áll! Ez pedig még nem a vége. Nem azt mondjuk, hogy mi zöldek nemsokára megváltjuk a világot, ám igen komoly szintre emelkedett Phil vezetése alatt az Xbox, és a Microsoft, amivel számolni kell a jövőben mindenkinek. Nincs játék Xbox-ra? Melyik évet írják azoknál akiknél nincs?

Egy biztos. A kékeknél is valakinek lassan el kell kezdeni hasonlóan gondolkozni.

Várjuk véleményed ezzel kapcsolatban, az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Forrás: IGN, WSJ

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©