AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Hivatalos: 4 év android frissítést biztosít a Samsung

A Samsung a lehető legjobb, biztonságos felhasználói élmény érdekében mostantól négy generáción keresztül elérhetővé teszi a One UI és Android rendszerfrissítéseket egyes Galaxy okoseszközökön.

A vállalat korábban három generáción át garantálta a frissítések elérhetőségét, így Galaxy felhasználók milliói férhettek hozzá a legújabb biztonsági funkciókhoz, a hatékonyságot növelő lehetőségekhez és a kényelmi megoldásokhoz, amelyekkel tovább növelhették a készülékük élettartamát. Az egyes Galaxy S, Galaxy Z és Galaxy A szériás okostelefonokon, valamint táblagépeken elérhető frissítéseket a Samsung a jövőben a Galaxy Ökoszisztéma további készülékein is elérhetővé teszi, partnereivel együttműködve pedig biztosítja az Android operációs rendszer One UI felületen keresztüli elérhetőségét. A vállalat négy éven keresztül biztosít frissítéseket a One UI Watch és a Samsung által kifejlesztett Wear OS rendszerekhez is, így a felhasználók a Galaxy Watch készülékeket is tovább használhatják naprakész szoftverrel.

A One UI kibővített támogatása mellett a Samsung egyes Galaxy készülékek esetében akár öt éven keresztül támogatja a biztonsági frissítések elérhetőségét. A frissítéseknek és a díjnyertes Samsung Knox biztonsági platformnak köszönhetően a Galaxy okoseszközök teljeskörű védelemmel rendelkeznek az esetleges fenyegetésekkel szemben. A Samsung Galaxy Enterprise Edition felhasználók ezek mellett akár egy évig díjmentesen használhatják a Samsung Knox Suite megoldásokat is. Ezekkel könnyedén kezelhetnek egyszerre több készüléket is, a hozzájuk tartozó biztonsági frissítéseket pedig egy egyszerű felületen állíthatják be.

A négygenerációs One UI frissítés és az öt éven át tartó biztonsági frissítések az alábbi Galaxy eszközökön érhetők el:

  • Galaxy S széria: Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, valamint Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE és a később megjelenő S szériás eszközök
  • Galaxy Z széria: Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 és a később megjelenő Z szériás eszközök
  • Galaxy A széria: egyes, később megjelenő A szériás eszközök
  • Galaxy táblagépek: Galaxy Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra és a később megjelenő Tab S szériás eszközök

A One UI Watch és a Samsung által kifejlesztett Wear OS négygenerációs frissítése az alábbi Galaxy eszközökön érhető el:

  • Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic és a később megjelenő Galaxy Watch szériás eszközök

Célunk, hogy a Galaxy készülékek felhasználóinak hosszú távon is különleges mobilélményt biztosítsunk. Sok felhasználó dönt úgy, hogy a készülékét hosszabb ideig megtartja, akár azért, mert kötődik az eszközhöz, vagy mert szeretne hozzájárulni egy fenntarthatóbb világhoz – mondta el TM Roh, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának vezetője és elnöke. – Az akár négy generáción át biztosított One UI frissítéssel új szintre emeljük az innováció iránti elkötelezettségünket és biztosítjuk, hogy továbbra is folyamatosan a felhasználók mellett állunk.”

A Samsung számára kiemelten fontos, hogy a Galaxy felhasználók a lehető legfrissebb mobilélményben részesüljenek mindaddig, amíg a frissítésekhez szükséges hardverspecifikációk rendelkezésre állnak. A legújabb One UI frissítések fogadására nem alkalmas Galaxy készülékeket továbbra is legfeljebb három generáción keresztül támogatja a vállalat.


Forrás: Samsung, kiemelt kép: Sammobile


Csatlakozz a Galaxy Felhasználók és az Android Közösség csoportokba!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©