AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

Még alig került frissen korongra a Gran Turismo 7, rögtön a Forza Motorsport 7-hez kezdik hasonlítani.

A két játék közötti értelmetlen vitát most kihagynánk, ellenben érdekesek bizonyos értelemben az összehasonlítások. A Forza Motorsport szériának fel kell érnie a feladathoz. Talán ezt akarják ezzel közvetíteni bizonyos gamerek. A feladat szerintem mindenki számára egyértelmű. Alkotni egy legalább annyira jó játékot, mint a kékek szerelem gyereke a GT7!

Egyébként el kell ismerni szép munkát végeztek a japánok, és illik a dologhoz hozzá is tenni, hogy ennyi év távlatában az FM7-nek egyáltalán nem kell szégyenkeznie. Az alapok megvannak. A Forza Horizon 5 egy elég ígéretes nextgen reboot lett. Optimalizálások rendben voltak, látványvilág rendben volt MÉG előző generációs gépeken is. A Playground games, és a T10 remek munkát végeztek. A recept, és az alapok abszolút adottak, a kérdés az sikerül e, ezt egy olyan csomagban presentálni a rajongók felé, hogy egy méltó partner kerüljön korongra idén. Rengeteg a feladat, és ennek bizonyos részét már elvégezték.

Amíg a srácok dolgoznak, addig sem kell szomorkodnunk, hiszen az FM7 mellett, nemrég megjelent a Grid Legends, ami a SIMCADE kategóriában úgy gondolom kiemelkedő lett (teszt hamarosan). Elméletileg kapunk idén egy Solar Crown-t, az ŐS TDU fanoknak, és remélhetőleg gőzerővel dolgoznak az új motorsporton is. Külföldi forrásokból azt lehet tudni, hogy tudják/értik mi a feladat, és ennek megfelelően elképesztő energiát raknak a projektbe!

Egy korábbi youtube interjúban Chris Esaki vezető fejlesztő elmondta, hogy hatalmas ugrásnak szeretnék megalkotni a játékot. Itt nyilván a generációk váltására utalt. Teljesen új motorsport élményre gondolnak, és ehhez mérten is dolgoznak.

“To put the physics work into perspective for everyone here, the changes we made from Forza Motorsport 7 until now, is more than the changes that we made from Forza Motorsport 4 through 7. So it’s basically a huge generational leap coming to the game.”

“The name of the game is Forza Motorsport. There’s no sequential 8 after the title. It really is an all-new Forza Motorsport experience.”

Elviekben nyáron érkezhet egy playtest, de erről bővebb információnk még nincsen. Általánosságban főleg zárt béta teszthez, érdemes az alábbi kérdőívet (pontosan) kitölteni, hátha egyszer szerencsénk lesz, és belenézhetünk a munkába. Mi már nagyon várjuk a következő Forzát, és garantált előrendelők leszünk a szerkesztőségben.

Mit várunk a következő Forza Motorsport résztől?

Várjuk véleményed ezzel kapcsolatban, az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Forrás: Twitter, Youtube, Forza Motorsport web

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©