AndroX

Okostelefonok – Technológia – Mobiljátékok

NAGY fókuszban a Forza Motorsport 2022-ben!

Komolyan gondolja a Microsoft, a széria teljes reboot-ját!

Már csak néhány hónapra vagyunk a következő E3-on ahol elég nagy valószínűséggel Esakiék már komolyabb bemutatóval készülhetnek. Külföldi források szerint a Microsoft igen komolyan gondolja a szeria teljes újraindítását. Nem egy újabb FM lesz, ezt kiemelik, hanem egy teljesen új motorsport! Lássuk be, ráfért.

Jeff Grubb, a VentureBeat újságírója arra számít, hogy a Forza Motorsport lesz az egyik projekt amire a Microsoft, és az Xbox kiemelten összpontosít.

(Speculation) Jeff talks about what games are coming in 2023 and what maybe delayed into 2024. He expect this Xbox to spend alot time talking about Starfield, Redfall and Forza Motorsport at E3. He also expects gameplay of Perfect Dark to be shown at this year’s E3.

Ez nem meglepő hisz Esaki és csapata már többször említette a brand fontosságát, korábban arról is beszélt, hogy a fizikai tényezőket is teljesen újra akarják gondolni, és ezért tesznek is komolyan. Ami a Forza Motorsportot illeti, pontos megjelenési dátum még nincsen, ám komoly esély van rá, hogy idén megkapjuk a játékot, hisz durván 5-7 év lehet a játék fejlesztése mögött már. Különösen fontos lehet ez a Gran Turismo megjelenése miatt is, hiszen nem szégyen a másiktól tanulni, és így esetleg olyan elemek, minőségi in game tartalmak kerülhetnek még be a fejlesztés során ami nekünk zöldeknek a javunkra válik! Mi várjuk!

Ti mennyire várjátok az új Forza Motorsportot?

Várjuk véleményed ezzel kapcsolatban, az Xbox One & Series Magyarország facebook csoportban, ha további cikkeket, híreket olvasnál Xbox témakörben, akkor pedig az Xbox One Hungary facebook oldalon!

További hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Az AndroX Appot letöltötted már? A kényelmesebb olvasáshoz töltsd le most!

Forrás: Twitter, Google, Reddit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

AndroX 2022 ©